Sælger og kunderådgiver

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sælger og kunderådgiver

Brænder du for salg og kunderådgivning inden for gulvvarme og solceller, og har du lyst til at blive produktspecialist for Komplet Energi? Så er det dig, vi leder efter!

I Komplet Energi søger vi lige nu en Salgskonsulent, hvor du vil blive landsdækkende produktspecialist inden for vores produkter. Her bliver du en del af et salgsteam på tre personer med fokus på kvalitet og kundeservice i topklasse.

”Du bliver en del af et team, hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling, og hvor der er høje forventninger til kvalitet og resultater. Vi hjælper hinanden i teamet og har en uformel tone. Med frihed under ansvar arbejder vi dedikeret for at nå vores mål”, fortæller Direktør Hans Henrik Hesse.

Du bliver lært op i vores vision, kultur og værdier, så vi sammen kan høste fordel af markedets potentiale samt øge kundetilfredsheden.

 

Lokal produktspecialist med salg til nye kunder

En naturlig del af jobbet er kunderelationer, hvor du skal være opsøgende med henblik på at skabe og vedligeholde relationer til både eksisterende og nye kunder.

Som vores nye Salgskonsulent vil du få ansvaret for salg og rådgivning til din egen eksisterende kundeportefølje inden for et geografisk område. Du vil fungere som lokal produktspecialist, og der vil derfor være diverse produkttræning og kurser forbundet med stillingen.

Din profil

Der er flere indgange til stillingen, men det er en fordel, at du har en VVS- eller tømreruddannelse eller lignende teknisk uddannelse og gerne med kendskab til gulvvarme og solcelleprodukter. Salgserfaring er et krav, og du brænder for salg og kunderådgivning. Vi klæder dig på fagligt afhængig af din baggrund og erfaring.

Du har gode kommunikationsevner, er åben af sind og har let ved at skabe gode relationer. Derudover skal du have en god forståelse for IT og kørekort. Derudover besidder du følgende personlige kvalifikationer:

  • Du har drive og er udadvendt
  • Du forstår værdien af aktiv kundepleje
  • Du er struktureret, handlekraftig og forstår godt købmandskab
  • Du kan se dig selv som en god ambassadør for vores virksomhed og produkter

Vi tilbyder

Hos Komplet Energi bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger og kompetencer. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.

Løn forhandles efter kvalifikationer.

 

Er du interesseret?

Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – til at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Komplet-Energi ApS, Industrivej, 6330 Padborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: mh@kompletenergi.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846345

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet