Mekanikerlærling til P. Christensen Padborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du klar på at kickstarte din karriere i autobranchen, og er du ambitiøs og har lyst til at specialisere dig inden for Mercedes-Benz Lastbiler? - så er du muligvis vores nye mekanikerlærling til vores lastbilsværksted i Padborg.

Hos P. Christensen Padborg søger vi mekanikerlærling, som er klar til at starte sin karriere på vores lastbilsværksted, hvor vi er autoriseret forhandler af Mercedes-Benz lastbiler samt autoriseret værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Vi har stort fokus på de rette kompetencer og faglig dygtighed, hvor du under dit uddannelsesforløb vil tilegne dig den nyeste viden om teknik og mekanisk reparation af biler.

Du vil komme til at lære at arbejde med fejlsøgning, reparation og servicering af lastbiler Der vil i dit uddannelsesforløb være en glidende overgang mellem uddannelsens teoretiske elementer og det praktiske arbejde hos os på værkstedet, hvilket giver dig et solidt fundament i din fremtidig karriere i autobranchen, hvor der efter endt uddannelse er gode jobmuligheder - også hos os. 

Skal du med på holdet?

For at være klar til at blive mekanikerlærling hos os, skal du være i gang med slutningen af eller have bestået grundforløbet som mekaniker og indenfor den nærmeste fremtid være klar til at starte i lære. Derudover er det en fordel, at du er vild med biler eller gerne vil lære mere omkring det, samt er ansvarsbevidst, har gåpåmod og sætter en ære i god service og kvalitet. Da du fra start vil komme til at køre bilerne mellem vores forskellige etager på værkstedet, er det et krav, at du har kørekort.

Søg stillingen hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Driftsleder for lastbiler Jesper Petersen på telefon 65561669. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

P. Christensen A/S, Padborg, Industrivej, 6330 Padborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912054

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet