Finansiel controller til Fleggaard Leasing

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at arbejde med regnskab og økonomi, og er du på udkig efter en spændende arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt! Vil du gerne være en del af et kompetent team, hvor der er plads til faglig sparring og til at hjælpe hinanden? Så glæder vi os til at høre fra dig! Om Controlling afdelingen - og hvad vi tilbyder
I vores afdeling i Padborg har vi ansvaret for business controlling, kredit controlling samt finansiel controlling for Fleggaard Leasing gruppen. Du bliver en del af et team på 8 controllere, hvor dialogen er tæt. Her er altid plads til et godt grin - også når det går stærkt.

Vi tilbyder
Hos Fleggaard Leasing har vi en flad organisation, hvor vi gerne vil bidrage til din udvikling – både individuelt og som del af teamet. Der er selvfølgelig grundig oplæring, sparring og hjælp i dagligdagen, både fra dine kolleger og leder. Leasingbranchen er kontinuerligt under forandring, hvilket betyder, at hverdagen altid er spændende og alsidig. Derudover har vi en god kantine-/frugtordning og personalerabatter på tværs af Fleggaard koncernen.

Om jobbet
Til teamet søger vi en finansiel controller, som i tæt samarbejde med bogholderiet er ansvarlig for den finansielle controlling herunder månedsregnskaber, afstemninger og rapportering. Udover hands-on driftsopgaver, er det også en vigtig del af jobbet, at du udfordrer status quo og arbejder med optimering og automatisering af vores regnskabsopgaver. Derudover vil du bidrage til implementering af et nyt ERP-system, og dermed være med til at definere fremtidens måde at rapportere på for Fleggaard Leasing gruppen. Gennem din stærke regnskabsforståelse samt evne til samarbejde vil du hurtigt få et stort ansvar og indflydelse på egne opgaver. Mere konkret bliver dine ansvarsområder:

  • Månedsafstemning
  • Månedsregnskab
  • Koncernrapportering
  • Generelle analyse opgaver af rentabilitet
Om dig
Du tager ejerskab for opgaverne, er nysgerrig, selvstændig og udviser et stort engagement. Du eksekverer på dine opgaver med høj kvalitet og når deadlines. Du er en stærk analytiker, proaktiv og så evner du at tænke i optimeringsmuligheder. Desuden er du en teamplayer, og bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø.

Din erfaring
Du har en relevant uddannelse inden for økonomi og/eller finans på BA eller kandidatniveau. Du har gerne et par års erfaring med opgaverne, enten som revisor eller finansiel controller, men det er ikke et krav. Du mestrer Excel og at arbejde med store datamængder.

Fleggaard Leasing
Vi er et af Danmarks største privatejede og uafhængige leasingselskaber. Du bliver en del af en stærk og innovativ forretningskultur, hvor du arbejder sammen med talentfulde og engagerede kolleger. Fleggaard Leasing har de sidste år været på en større vækstrejse bl.a. gennem opkøb af flere selskaber så vi i dag er 125 medarbejdere. Fleggaard Leasing organisationen består af hovedkontoret i Padborg, Focus Flex Leasing i Hørsholm, Forza Leasing i Hillerød og vores digitale autohus i Vejle.

Vil du gerne vide mere?
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Manager for Accounting og Controlling Kenneth Knudsen på kkn@fleggaard.dk.

Vil du med om bord?
Så send os gerne i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig. Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, så snart vi har fundet rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fleggaard Leasing, Industrivej , 6330 Padborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955421

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet