Dangaard søger Key Account Manager til det danske og tyske marked

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du struktureret, vellidt og positiv af natur og brænder du for salg af A-brands til både eksisterende og nye kunder, så er dette et job for dig! Unik karrieremulighed for dig der elsker udfordringer (og hader at tabe…)
Vi har travlt og store ambitioner og derfor søger vi en ny Key Account Manager til at blive en del af vores Value Business-team. I denne stilling vil dit primære ansvar være at udvikle eksisterende kunder og åbne døre til nye kunder på det danske og tyske marked. Du bliver en vigtig brik i den forretningsmæssige udvikling i vores afdeling, hvor vi er specialiseret i brand building og opbygning af et strategisk distributionsnetværk.

I Dangaard får du mulighed for at skabe din egen hverdag i et miljø, hvor der er fokus på sammenhold, udvikling og at gøre det umulige muligt - og hvor der samtidig er plads til at have det sjovt. Dangaard er kort og godt Europas bedste købmænd. Vi har masser af erfaring som handelsvirksomhed, hvor vi - som bindeled mellem leverandøren og kunden - hurtigt og effektiv lukker massevis af handler hver dag.
Brænder du for at udvikle forretningsrelationer, som skaber værdi for alle - både for os, vores leverandører og vores kunder. Så grib chancen og bliv en del af vores stærke team!

Om jobbet
Mere konkret bliver dine arbejdsopgaver

  • Salg og KAM-arbejde til en lang række eksisterende kunder
  • At planlægge kampagner og aktiviteter med eksisterende kunder
  • Opbygning af relationer til eksisterende og nye kunder
  • At opsøge og sikre nye kunder primært i Tyskland
  • At skabe mersalg og maksimere indtjeningen
Om dig
Vi leder efter en målrettet og ambitiøs person, der har selvtilliden i orden - og som samtidig er både ærlig og loyal. Du har erfaring fra lignende stilling, og er bekvem med store forhandlinger med markedets største aktører. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke essentiel, det vigtigste er, at du med din erfaring og energi evner at begå dig i en international handelsvirksomhed, hvor tempoet er højt og ambitionerne er store.

For at opnå succes i stillingen forventer vi at du:

  • Har en god forretnings og kommerciel forståelse.
  • Er selvkørende, igangsættende og målrettet med stærk tro på egne evner
  • Er robust og vedholdende i forhandlingssituationer
  • Er i besiddelse at et højt teamplayer gen og god humor
  • Er flydende på og har gode kommunikationsevner på dansk, tysk og gerne engelsk.
Om os
Dangaard er en del af Fleggaard koncernen. Du bliver en del af et internationalt handelshus, hvor der er høj aktivitet og masser af rare og entusiastiske kolleger, som brænder for det gode købmandskab. Vi er stolte af at være en af Skandinaviens største uafhængige engrosvirksomheder med afdelinger i flere lande. Vores hovedsæde ligger i Padborg ved den dansk-tyske grænse, som vil være din daglige arbejdsplads.

Yderligere oplysninger
Der må påregnes en vis rejseaktivitet i forbindelse med messer, kundebesøg og lignende.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Value Business Anders Nøhr på telefonnummer +45 50862838

Ansøgning
Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet den perfekte kandidat. Så send os allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig.
Vil du vide mere om os, så se www.dangaard.com og www.fleggaard-holding.dkINFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Dangaard Group, Industrivej , 6330 Padborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048290

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet