Studentermedhjælper til Fleggaard Leasings Compliance Afdeling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søger du et job ved siden af studiet, der kan klæde dig på til arbejdslivet efter uddannelse? Så er du måske vores nye kollega i Fleggaard Leasings Compliance afdeling. Om os og hvad vi tilbyder!
Til vores Compliance afdeling i Padborg søger vi en studentermedhjælper, som kan hjælpe os med administrative opgaver i en stilling på mellem 10-20 timer pr. uge. Hvis du er i gang med en faglig relevant uddannelse, kan du også komme i berøring med lettere compliance opgaver. Uanset hvad kan vi tilbyde en god og professionel erhvervserfaring, så du er godt klædt på til din videre karriere. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med personlig og faglig udvikling i forhold til dine fremtidige karriereønsker, og for den rigtige kandidat er der endda gode muligheder for fastansættelse efter endt studie.

Fleggaard Leasing er et af Danmarks største privatejede og uafhængige leasingselskaber. Vi har de sidste år været på en større vækstrejse, så vi i dag er 125 medarbejdere. Fleggaard Leasing organisationen består af hovedkontoret i Padborg, Focus Flex Leasing i Hørsholm, Forza Leasing i Hillerød og vores digitale autohus i Vejle. Vi har en flad organisation, hvor vi ”spiller hinanden gode”. Derudover er her altid plads til et godt grin - også når det går stærkt.

Om jobbet
Vi forestiller os, at du fordeler din arbejdstid på tre til fire dage, men det aftales individuelt alt efter dine behov og ønsker. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af dagene, når introforløbet er overstået, og du føler dig sikker i dine opgaver. Timerne kan variere, så du opnår en fornuftig balance mellem studie, eksamener og arbejde.

Afhængig af dine ønsker og kompetencer forestiller vi os, at du starter med nedenstående opgaver, hvorefter vi bygger på:

  • Opgaver inden for GDPR og hvidvaskloven
  • Bidrage til kontraktudarbejdelse ud fra skabeloner
  • Indsendelse af materiale til Motorstyrelsen
  • Ad hoc opgaver
Om dig
Du er studerende på en videregående uddannelse. Måske inden for det juridiske/erhvervsjuridiske fakultet, såsom BA Jur. /HA Jur. eller Cand. Jur. /Cand. Merc. Jur. Men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er pligtopfyldende, mødestabil, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret. Derudover er det vigtigt at du:

  • Er indstillet på at lære nye fagområder i praksis
  • Gerne tager ejerskab på opgaver og eksekverer på disse
  • Kan formulere dig tydeligt og professionelt i skrift og tale
Spørgsmål
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Compliance Manager Kamil Ergin på tlf. nr.: 50862818

Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet den rigtige kandidat. Så send os allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Fleggaard Leasing, Industrivej , 6330 Padborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950168

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet