Fleggaard Leasing: Administrativ koordinator søges til Fleggaard Leasing

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for administrative opgaver, hvor der skal være struktur og orden på tingene? Er du god til at holde overblik og trives i en hverdag med en bred kontaktflade? Så har vi måske drømmejobbet til dig på vores hovedkontor i Padborg. Om os og afdelingen
Du bliver en del af vores Remarketing-afdeling, hvor vi har ansvaret for alle de biler, der kommer retur efter endt leasingperiode. Her tager vi os bl.a. af udløbsstyring, slutafregning og salg. Vi er et team på fem kolleger med vidt forskellige baggrunde og erfaringer. Vi er gode til løbende at sparre og hjælpe hinanden, og er klar på at give dig en grundig oplæring i opgaverne.

I vores afdeling vil du få en stor berøringsflade med både vores eksterne samarbejdspartnere og internt med resten af organisationen. Du vil få en hverdag med fleksibilitet og alsidighed, samt mulighed for at du kan sætte eget præg.

Vi har en kantineordning, gode personalerabatter og medarbejderfordele på tværs af koncernen. Derudover er der gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i Fleggaard Leasing samt resten af koncernen.

Dine ansvarsområder
Du vil få en bred portefølje af administrative opgaver i forbindelse til de biler, som kommer retur efter endt leasingperiode. Din hovedopgave vil være inden for vores udløbsstyrring, hvor du får til opgave at følge op på interne samarbejdspartnere i forbindelse med udløb af leasingperiode. Derudover vil du udarbejde en række beregninger i forbindelse med kontraktudløb. Du vil være i løbende dialog med leverandører, kunder og kolleger. Sidst, men ikke mindst, vil du i samspil med dine kolleger i teamet være med til at præge udviklingen og optimeringen af vores processer.

Om dig
I denne stilling er det dine personlige kompetencer, som vægter tungest, men det er en klar fordel, hvis du har erfaring med administrative opgaver. Det er vigtigt, at du er pligtopfyldende, god til at samarbejde og kommunikere. Du har et godt overblik, god til at koordinere, tager ansvar og arbejder struktureret. Derudover kan du nikke genkendende til nedenstående.

  • Du har en god talforståelse
  • Du har erfaring med Office pakke og er især stærk i Excel
  • Du kan tale og forstå Tysk eller Engelsk og du ikke bange for at anvende det i din hverdag
Fleggaard Leasing
Vi er et af Danmarks største privatejede og uafhængige leasingselskaber. Du bliver en del af en stærk og innovativ forretningskultur, hvor du sammen med talentfulde og engagerede kolleger får mulighed for at sætte dagsordenen på markedet for leasing af køretøjer i Danmark. Fleggaard Leasing har de sidste år været på en større vækstrejse bl.a. gennem opkøb af flere selskaber så vi i dag er 125 medarbejdere. Leasingbranchen er kontinuerligt under forandring, så hverdagen er altid spændende og alsidig.

Yderligere info
Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet det rigtige match. Så send os gerne allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig.

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Office Manager Michael T. Asmussen på tlf.nr. + 4572132068

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fleggaard Leasing, Industrivej 8, 6330 Padborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1192&ProjectId=145091&DepartmentId=18962&MediaId=4657&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5908412

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet