Jette har haft et travlt forår

Kilde: Bov IF - Svømning
Profilbillede
Marie MunkJette har haft et travlt forår og sommer, da hun har formået at kvalificere sig til alle tre stævner for årgangssvømmere i dette forår, nemlig Danske Årgangsmesterskaber på kortbane, Vestdanske Årgangsmesterskaber samt Danske Årgangsmesterskaber på Langbane. 

Der er undervejs blevet sat personlige rekorder, herunder i Jettes favorit discipliner, 50, 100 og 200 m bryst. Der er blevet testet grænser ved Vestdanske hvor Jette for første gang sv. 200 m fly, en noget uvant distance for Jette.

Til sidste stævne i Nørresundby, Danske Årgangsmesterskaber på langbane, svømmede Jette igen super godt og blandede sige med de hurtigste piger, idet Jette svømmede sig i en B-finale, og lå dermed blandt de 16 hurtigste piger i årgangen 2005. Jette svømmede sig til en flot tid, 2.57.62. Ligeledes var Jette også hurtigt på 50 m fri, her opnåede hun tiden 29.75. Sidste løb, som var 100 m bryst, opnåede Jette tiden 1.21.76, en placering lige uden for finalerne.

Nu er der dømt sommerferie, hvorefter det bliver spændende at følge Jette i den nye sæson der starter i august i Bov Svømmehal.

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bov IF - Svømning.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler