18.08.2020 Tilmelding svømmeskolen

Kilde: Bov IF - Svømning
Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Bov IF - Svømning

TILMELDING SVØMMESKOLEN: Så har vi fået myndighedernes retningslinjer i forbindelse med forebyggelse af smittespredning i efteråret og nu arbejdes der på højtryk at få åbnet op for den nye svømmesæson under hensyntagen af disse retningslinjer.

  • Grundet stort pres i forbindelse med åbning for tilmelding og opstart af den nye svømmesæson, kan besvarelse på mails blive lidt forsinket, men vi bestræber os på at give lyd fra os indenfor nogle dage. Vi håber på jeres forståelse heromkring. 

 

Nye svømmere:

Netop på grund af restriktionerne er vi begrænset i oprettelsen af nye pladser. Derfor kommer tilmelding efter alt forventning til at ske på en anden måde end vanligt. Lige nu arbejdes der på, hvordan vi kan få så mange nye svømmere ind, som overhovedet muligt. Hjemmesiden her holdes løbende opdateret og du kan også følge med på Facebooksiden: Bov IF Svømning hvornår der kan åbnes for tilmelding.

 

Svømmere på klassiske hold Let Øvede (Fortsætter) og Øvede:

Alle svømmere har fået mail. Ikke fået den? Tjek venligst din spam boks. 

Der er nu åbnet for tilmelding, som foregår her på hjemmesiden under 'Svømning for børn - Hold klassisk Fortsætter'. Under 'Generelle oplysninger' kan man læse, hvordan tilmelding foregår.  Betaling kontingent samtidig med tilmelding. Opstart i uge 37. Cirka 1 uge før opstart sendes igen mail ud til alle svømmere med instrukser og opstart info. 

Gamle svømmere på EasySwim hold:

Alle svømmere har fået mail. Ikke fået den? Tjek venligst din spam boks. 

Gamle svømmere er automatisk tilmeldt deres gamle hold og behøves ikke tilmeldes igen. Betaling kontingent 1.rate senest den 15. august. Opstart fra lørdag den 5. september.  Cirka 1 uge før opstart sendes igen mail ud til alle svømmere med instrukser og opstart info. 

 

Vi glæder os rigtig meget til snart at kunne hilse på gamle og nye svømmere igen!

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bov IF - Svømning.
Flere artikler